Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Parchet prefabricat din lemn masiv pentru uz sportiv
DuoBAT 110+ este un sistem format din doua straturi de grinzi avand o inaltime totala a constructiei de 100 mm (plus materialul autonivelant).

Sistemul ofera coeficienti perfecti pentru absorbtia socului, elasticitate si saritura mingii. Bazat pe un concept brevetat, sistemul DUO BAT 110+ ofera o flexibilitate excelenta a instalarii, motivata de capacitatea sistemului de a fi montat chiar si pe suprafete nenivelate. Sistemul asigura o imbinare rapida si precisa intre grinzile superioare si inferioare.

In ceea ce priveste performanta, acest sistem ofera pardoselii calitati sportive exceptionale avand o elasticitate amplificata si controlata. Aceste caracteristici sunt asigurate pe toata suprafata de joc, ceea ce face ca sistemul DUO BAT 110+ sa fie destinat, in mod special, salilor polisportive care gazduiesc jocuri de viteza cu mingea, sau evenimente sportive precum gimnastica. Lucrari efectuate cu acest sistem: Sala Sporturilor - Constanta, Sala Polivalenta - Bucuresti, Sala Olimpia - Ploiesti, Sala Transilvania - Sibiu
Din Gura in Gura